Postpunt

Bij Deborah kun je terecht voor het afhalen van DPD, Mondial Relay en versturen van Bpost pakketjes. Controleer zeker je tracking om te zien of je pakket al dan niet bij ons is aangekomen. Selecteer je pakketdienst voor de juiste tracking link.

Zegels

 • Postzegels (nationaal en internationaal, beperkt assortiment)
 • Kilopost zegels (nationaal en internationaal) 

Verzenden van

 • Pakjes tot 30 kg
 • Aangetekende zendingen tot 2 kg
 • Advies bij frankering
 • Blindenschrift

Afhalen van

 • Pakjes
 • Aangetekende zendingen
 • Gerechtsbrieven
 • Zendingen tegen terugbetaling

Financiële verrichtingen

 • Stortingen (betalingen van kleine facturen met gestructureerde mededeling  tot €500,00)

Volg je tracking hier.

DPD is een snelle en makkelijke manier voor het versturen van pakketten binnen België en naar de rest van de wereld. Volg je tracking hier.

Mondial Relay is gespecialiseerd in het leveren van pakketten aan particulieren. Volg je tracking hier.

Volg je tracking hier.

Volg je tracking hier.

Het bedrijf is wereldwijd actief, buiten de Verenigde Staten levert het pakketten af in 219 landen. Volg je tracking hier

Te verkrijgen

Bij Deborah vind je meer dan enkel uw dagelijkse krant, je kunt er terecht voor een breed gamma aan producten.

Bij ons kan u terecht voor al uw favoriete tijdschriften, maandbladen, weekbladen, vaktijdschriften, hobbytijdschriften, boeken, magazines voor mannen en vrouwen, … kortom voor elk wat wils.​

De producten die u bij ons kan vinden zijn ondermeer: Lotto, Euromillions, Win For Life, Pick3, Joker+, Keno, … en diverse andere kansspelen.

Mobiliteitskaarten de Lijn, GSM herlaadkaarten​, paysafe, playstation, spotify, netflix …

Cadeauboxen, Bongo-bongs,…​ Daarnaast kun je ook altijd iemand gelukkig maken met een cadeaubon van bij Deborah.

Bij ons kan u wenskaarten vinden in alle kleuren en maten, voor diverse thema’s als verjaardagen, huwelijken, geboorte’s, nieuwe job, verloving, communiefeesten, diploma’s, … Heeft u er onverwacht eentje nodig? Spring gerust even binnen om ons aanbod te bekijken. We kunnen u ook snel aan een bijpassende cadeaubon helpen… Vraag gerust naar ons aanbod! Daarnaast hebben we ook een groot aanbod van felicitatie gadgets ter beschikking.

Tal van snacks en gekoelde dranken

Papierwaren, batterijen, schrijfgerief,…

Diensten

Deborah helpt je graag verder met volgende diensten. Wenst u meer info? Neem dan contact op via het contactformulier of spring eens binnen in de winkel.

Wij zijn een depot voor al uw nieuwkuis, was en retouches. Binnenbrengen op maandagvoormiddag is de volgende week terug op dinsdag vanaf 06u00. Vraag meer info in de winkel of neem contact op via het contactformulier.

OTM is al meer dan 60 jaar de fabrikant van de nummerplaten voor de overheid. Bij Deborah kunt u uw nummerplaat bestellen en/of ophalen. Daarnaast zijn er nog tal van ander aanverwante producten (plaathouders, vijsjes, enz.) beschikbaar via OTM. Voor 17u besteld  kunt u dit de dag nadien afhalen.